TYÖNÄYTTEET

Tarvitsetpa sitten konetta tiettyyn tarkoitukseen, vanhojen laitteiden korjaamista tai omien piirustusten mukaan tehtyjä komponentteja, kaikki nämä onnistuvat monipuolisella konepajallamme! Panostamme koko ajan enemmän uusiutuvan energian ratkaisuihin, joista voitte lukea lisää aurinkoenergiaa käsittelevältä sivultamme.

Laajaan konevalikoimaamme kuuluu mekaaninen leikkuri, levyn särmääjä ja mankeloija sekä 3D-yksiköllä ja poralla varustettu plasmaleikkuri. Myös perinteiset metallityöt onnistuvat, kuten poraus, kiertäyttäminen, senkkaus ja maalaus. Varastosta löytyy kattava mustien ja kulutuslevyjen valikoima, sekä ruostumatonta materiaalia. Riittoisa määrä pientarvikkeita takaa mahdollisuuden toteuttaa pienemmätkin tilausmäärät.

Luotettava yhteistyöverkosto paikallisiin maalaamoihin ja puhaltamoihin takaa viimeistellyn ja saumattoman tuotantoprosessin.

Esittelyvideo ja kuvagalleria esittelevät tuotantotilojamme ja ammattitaidolla toteutettuja asiakastöitä, jotka vaihtelevat raskaista maatalouskoneista aina yksilöllisiin tilaustöihin.